Liw Olausson

Snart helt klar hall!

 

Ja, hallen, vår evighetsprojekt känns det som.

Där har det jobbats flitigt i helgen. elektrikern fick äntligen ordning på spottarna och bara det gjorde mycket då vi varit utan lampa ett bra tag. Marcus och svärfar har monterat lister, byggt garderoben,  monterat ribbväggen och hängt spegel (som fästet lossnade på) så vi köpte en ny från IKEA istället, men inte hunnit hänga upp än. Svärmor har målat alla lister, karmar och fönster så det är i princip klart! Vill inte visa allt än, förrän det är helt klart men ni kan se lite tjuvkik 🙂

Lite mer lister och en hylla i ”garderoben”, sen ska det läggas samma golv som i köket i resten av hallen men det får bli nästa helg. SÅ himla skönt att ha ett ställe att höga jackan på och att kunde tända i taket 😉 Man uppskattar verkligen sånt här när man lever i renovering hehe.

 

Ja, jag har inte. bara tittat på! Jag har börjat måla våra innedörrar, eller provar för att se om vi kan undkomma kostnaden att byta alla dörrar direkt. Lite rogivande målning faktiskt 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.