Liw Olausson

Hall och Covid

 

Så! Nu är en spegel på plats, köpte en från IKEA med bättre upphängning, känns säkrare. Den är 110 cm i diameter. Maffig 🙂

Som ni kan se i spegelbilden så håller jag på att renovera dörren till ena badrummet, har tagit bort listerna och spacklat. Blir några lager färg sen när jag har tid. Ribbväggen känner ni igen, den kommer från Wood on Wall och byrån är också från IKEA:

 

Vi har alltså byggt ut en vägg och placerat två klädstänger för jackor och skor under, för de jackor som används för dagen. Vi kommer ha mer förvaring längre in i hallen, fick helt enkelt inte plats med mer. Vi kommer få mer ute till ytterplagg sen när vi renoverar grovköket, där vi har ytterligare en ingång, just nu en altandörr men den ska bytas till en ytterdörr, även den här vill vi byta med den är längre ner på priolistan. Kanske målar den så länge?

 

Som ni ser på sista bilden är det en del kvar här, det ska läggas nytt golv sista biten för att binda ihop med köket och vardagsrummet, men Marcus har Covid just nu så han fåt piggna till lite först 😉 Är supernöjd med hallen hittills, så ljus och härlig! Skönt med govvärme också!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.