Liw Olausson

Ester & Erik

Hej på er!

Diskuterade idag på jobb, att mina inlägg ibland har lite felskrivningar, och det beror inte på att jag inte kan skriva… utan det beror på mitt autocorrect program i datorn. OCH att Marcus ofta pratar med mig samtidigt som jag försöker skriva ett inlägg. ;;) Har jag stavat helt galet, så hojta till! 😉 Korrläser sällan.

Vill visa att jag äntligen köpt mina efterlängtade ljushållare, har en i mässing från Ester & Erik, men ville gärna ha två i svart här på hyllan. Det blev precis så som jag hade tänkt! SÅ himla fint och enkelt. Ljushållare och ljus kommer båda från Ester & Erik. Köpte mina på IEMS på Väla.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.