Liw Olausson

Cypern dag 1

 

Ja, här kommer lite bilder från första dag här. Inget superduperväder, men runt 20 grader och poolerna är uppvärmda så jag hoppade minsann i jag också. På första bilden har jag en klänning jag vill visa er, från Ajlajk, muddar i ärmen, luftigt tyg, och fickor. Passar perfekt såhär vid poolen eller till vardags som en klänning, snygg till sneakers! Finns HÄR.

 

 

 

Trots lite mulet väder så var uv-index uppe i 7 en stund, jag har hållit med solkrämer och uv-kläder fram och tillbaka. Faktiskt första solsemester efter jag hade hudcancer så det är en liten prövning för mig, än så länge går det bra och ingen har bränt sig 🙂 Bara smörja, smörja, smörja. Skugga, på t-shirt efter bad och skydda huvudet. Ser massor av  vuxna (och barn) som bränt sig redan här, man ser tydligt var dem missat med solkräm, jag får lätt panik av sånt.

 

 

Idag var alla något trötta efter en kort natts sömn, vi har hängt vid poolen, ätit typ hela tiden och gått en runda runt hotellets omgivningar. Aaron somnade efter kvällsmaten i min famn så det var ett enkelt beslut att hoppa öven mini-disko ikväll! 😉

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.