Liw Olausson

Grön t-shirt och magnolia

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M

 

Ja, nu blommar Magnolian men tyvärr frös några blommor under vintern så hösten var för varm tror jag, men det kommer massor av nya skott och blommor så den kanske blommar i omgångar? Ingen aning. Fin är den iallafall! Tog av en kvist och satte i nya krukan. Krukan jag inte kunde låta att köpa på Lagerhus, den passar SÅ bra med alla lyktor och lite grät färg var precis som behövdes här inne. SÅ nöjd! Ni hittar krukan HÄR.

 

V

 

Passade på att köpa doftljus när Rusta hade 20% rabatt, har aldrig gillat doftljus förut men nu är jag helt galen i det. OM jag inte visste bättre så skulle jag tro att jag var gravid haha, näää.. kanske efter Coronan, något ska den väl ha ställt till med? Har otroligt luktsinne och alltid haft, därför har jag haft svårt med dofter då det framkallar huvudvärk hos mig, men nu verkar det gå bra tydligen.

 

 

Hade en ny grön tisha i helgen, fick så många frågor på Isngram var den var köpt så länkar den HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.