Liw Olausson

Gameday

 

Alltså, det är inte ofta ni ser Colin här på bloggen längre. Han blir ju större och inte så intresserad att ställa upp på bild som förr. Vilket jag såklart respekterar. Idag var han i sitt esse, och det är inte ofta jag kan komma iväg på hans matcher då det ofta är annat med de andra barnen samtidigt. Pappa är ju tränare så han har alltid honom med sig. Men idag kom vi dit, hela familjen. Alltså, WOW, han är en liten maskin haha. Jag är inte så kunnig i fotboll, eller intresserad, men här såg jag att han verkligen har vuxit till sig och kan fotboll. Så stolt mamma! ;:) Lite bökig, då han verkligen ser så stor ut! Tänk att han fuller 10 år om 2 månader.

 

Såklart, vann dom! 🙂

 

 

Stolt lillebror också, som var helt svart av gummikulorna från konstgräset….

 

Och en lite nostalgi-bild på Colin från Kalvinknatet, Snart dags för Aaron! <3

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.