Liw Olausson

Rislampor med solceller

 

Hej på er!
Så var helgen slut igen, det blev ingen jätte-produktiv helg utan mest vila. Lite febriga barn satte stopp för middag med vänner. Det börjar bli lite komiskt snart…

Vi har iallafall renoverat lite väggar i mellanhallen, så det går framåt sakta med säkert. När jag var på Rusta för att köpa lite färg så råkade jag visst köpa lite rislampor till trädgården 😉 Solcellslampor som går sig SÅ fint där i trädet. Trädet ska byggas in i trädäcket, det kommer bli magiskt där sen när allt är klart. Har alltid önskat mig gröna träd precis utanför dörren och nu har vi det. Älskar det! Tänk sommarkvällarna här under trädet….

 

Har för övrigt fått ordning på min kamera och köpt nya batteri och rengjort hela huset och alla objektiv, ska jobba lite i sommar med några bröllop så det gäller att kicka igång lusten till att fota igen 🙂 Det är ju faktiskt så himla kul att fota med kameran, även mobilen levererar bra foton så är det ändå helt andra bilder med kameran.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.