Liw Olausson

Bakken

 

En dag på Bakken!

 Ja, igår överraskade vi mamma/mormor/gammelmormor med en dag på Bakken få hon fyllde år. Något som hela familjen uppskattade. För en skånska läsare som inte vet vad Bakken är så är det ett supergammal nöjesfält i Danmark, utanför Köpenhamn, Faktiskt väldens äldsta nöjespark! Vi kan ta oss dit med tåg och båt på 1,5 timme. Vi har varit dör flera gånger i livet men aldrig md våra barn, så nu var det dags. Man kan åka häst och vagn genom den fina skogen in till parken, något jag aldrig har gjort så vi bara hoppade på. Tro vi blev förvånade när våra lilla tur på 300 meter? Ja, kanske lite mer.. kostade 200 danska kronor. Helt galet dyrt haha, men nu har vi gjort det iallafall.

 

Sen höll vi oss till låtsas hästar och karuseller! 😉

 

Mina systerdotter, min mamma, min syster och mina barn 🙂

 

 

Loa, senaste tillskottet i familjen <3

 

Aaron fick inte åka alla karseller med de andra men han lika glad ändå, förutom när det gällde radiobilarna. Då blev han faktiskt lite ledsen. Inte alltid lätt att vara liten, men då får man istället en ballong. tacksam för bara ha ett ”ballongbarn” nu för tiden. Att dra hem en ballong är det värsta haha.

 

 

Clownen Pjerrot som är över 400 år gammal är ne klassiker här på Bakken.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.