Liw Olausson

Mina brun-utan-sol produkter!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhelns

 

Städade i min låda i badrummet och upptäckte att jag hade en hel del brun utan sol-produkter!

Tänkte tispa om mina favoriter 😉 Dock saknar jag en mousse från Ida Warg, annars är även den en favorit tillsammans med den som jag länkar längre ner i texten, den har nämligen från konkurrens 😉

 

 

Cocoa Brown är en gammal favorit, ger färg direkt och håller ganska bra. Dock blir den lite åt det gärna hållet efter ett tag när man har använt den. Men nya fulla flaskor gillar jag, allt bra pris t ex på Rusta.

 

En ny favorit har segla upp dock, och det är den här från Garnier, det är en färglös mousse. Jag vill gärna ha spårfärg så jag vet var jag har tagit men den här får en SÅ fin färg och jag har lyckats bra trots att jag inte ser var jag har tagit. Den håller länge dessutom!

Jag använder såklart en handske när jag applicerar den. Finns på kampanj HÄR.

 

Provade även Tan Can efter så många lovord, det är en spray som ger väldigt fint resultat direkt, dock kladdar den ner badrummet rejält och jag tycker inte att den håller så särkilt bra. Dessutom blev mina fötter SUPERbruna för allt faller ju ner där, men det är kanske ett handhavande som kan förbättras 🙂

 

 

De två sprayerna till höger använder jag ansiktet, ör nog inte till för det men det är enkelt att applicera och blir en fin jämn färg, dock inte den där supermega bruna som man kan få med mousserna.  Till vänster har Ida Warg droppar, ger lite mer färg än sprayerna, kan man blanda med dag/nattcreme och ger gradvis färg, fin färg men håller sämre. I bakgrunden ligger en gel som jag använde på Cypern, för att behålla en sprayat från salong lite längre. Funkade bra och super med  återfuktande när man badat hela dagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Åh så kul att läsa om dina BUS-tips! Älskar brun utan sol 😍.
    Jag gillar den från tan Can!, håller med dig om att färgen försvinner ganska snabbt. Dock upplever jag ändå att det funkar fint att applicera den utan att färga badrummet 🤣. Jag sprayar alltid på handsken (över handfatet) och sen smörjer på kroppen med handsken.