Liw Olausson

Sommar på Ellos

Reklam Ellos

 

 

Wow, Har ni sett prognosen för midsommar? Här hso oss ska det tydligen bli 25-26 grader varmt, när hände det sist på midsommar? Det var nog ett tag sedan, det tillhär ju att det ska vara lite regn också så det kommer säkert ändå 😉 Jag har ett par sommaroutfits som väntar på att bli använda, och just midsommar är en dag som man gärna vill ha klänning och vara sådär romantisk!

 

Ellos hittar din outfit, jag lovar. du hinner beställa hem innan fredag med express dessutom. Visade kjolen nedan på inatgram och den ’är redan slut… så himla fin! Alla kläder på mina egna bilder är från Ellos och dem ligger under senaste mode som jag länkat till i början av texten. Deras senaste samarbete med Johanna Toftby bjuder på riktigt fina klänningar, såna preppy fina som man kan klä ner med sneakers. Gillar den stilen! Gillar också att kunna fynda märkesvaror tillsammans med Ellos egna varor i samma beställning, sen får man inte glömma alla bra rabattkoder heller ;;)

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.