Liw Olausson

Presenttips

Inlägget är reklam för Babyland och innehåller annonslänkar

 

Nu har det gått ett tag efter jul och tänker följa upp mina julklappstips och vad mina kids gillade allra mest. Kanske bra tips inför kalas eller påskägg, eller varför inte inför sportlovet eller alla hjärtans dag, ja… jag är väl inte ensam om att skämma bort mina barn? 😉 Man har alltid en anledning som mamma 😉

Det Colin uppskattade mest var den dansande pandan, med alla tre gillar ju faktiskt den. En himla gullig pryl som ungarna gärna dansar loss tillsammans med. Ni hittar dessa HÄRLabyrint-spelet var också en hit, den åker fram då och då och det är inte bara han som  spelar, funderar på att utöka med nya labyrinter.  LEGO-förvaring, var han först inte så glad över men den har vuxit fram. Den är ju så på julafton, när det blir så mycket på en gång. I den förvarar han nu plus-plus.

Lera med glitter fick dom alla tillsammans, sånt som alltid behövs och ny lera ger alltid ny leklust. Den här med glitter känns extra lyxig 🙂

Elise blev superglad för sitt Polly pocket och tyckte det var kul att få alldeles eget nu, hon har ju lekt med mitt gamla 🙂 Rekommenderas! Ni hittar Polly Pocket HÄR.

Men bästa tipset är dessa pennor, eller pennor över huvud taget med det där lilla extra. Fluffiga, luktande, magiska….  mina barn älskar att rita och ännu mer med fina och roliga pennor. Perfekt till påskägget! Ni hittar godisluktande pennor HÄR och glitterpennor HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats