Liw Olausson

Ett sista inlägg

 

 

The end of en era.

 

Det här inlägget kommer bli bloggens sista inlägg.

Jag har funderat under en tid på att sluta blogga men det har inte varit ett lätt beslut, det kanske låter jättelöjligt i era öron eller för er som aldrig bloggat. Men det är min lilla bebis, mitt företag som jag byggt upp under många år. I över 10 år faktiskt, Jag har alltså i 10 år dokumenterat det mesta i vårt liv och delat med Er, och det har varit fantastiskt kul! Jag har delat glädje och sorg med Er, varit gravid, fött barn, gift mig, bytt jobb, flyttat och haft cancer. Allt har ni fått ta del av. Bloggen ha varit en stor del av mitt liv och alltid lagt mycket tid och energi på den. Men på senaste tiden, redan innan vi köpte huset så har jag inte haft samma tid att lägga här. Jag har inte kunnat hålla samma kvalitet som jag önskar och då blir det inte lika roligt längre. Jag vill inte göra något halvbra.

 

Jag vet inte om alla Ni som läser här också följer mig på Instagram, men där delade jag en rolig nyhet som också har lett till mitt beslut. Jag har kommit in på en utbildning och ska börjar plugga till hösten. Jag ska alltså lämna tandvården för att bli bygglovshandläggare. Jag kommer. såklart inte sluta jobba med sociala medier utan fortsätter på Instagram och kommer satsa allt där istället, vilket går mycket snabbare än via datorn. Oftast får jag dessutom samarbeten till Instagram och försöker alltid dela dem här men det tar alltså för mycket av min tid. Det har blivit för jobbigt att göra allt dubbelt helt enkelt. Jag tror att  det här kommer leda till att jag delar mer på Instagram nu då jag ofta ”sparat” content till bloggen för att inte göra den ointressant istället för lägga upp direkt på Instagram. Ett problem jag tror många som driver bloggar tampas med.

 

Jag vill tacka ER ALLA för dessa åren och all kärlek och pepp ni gett mig för att fortsätta! Bloggen har gett mig så mycket möjligheter och upplevelser under dessa åren men det roligaste har och kommer alltid vara responsen från Er!

TACK! Vi ses på Instagram!

Har dessutom bytt namn där till @liwolausson

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (1)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...