Liw Olausson

AARON 16 MÅNADER

 

 

 

Idag blir Aaron hela 16 månader.

Hade ju alltid månadsuppdatering under första året om honom så tänkte att det kan vara kul att uppdatera er lite om honom nu igen.

Han går ju på förskola nu och det verkar han gilla väldigt mycket, nu går han ju med Elise så det beror nog mycket på det. Förskolan är väldigt bra och jag är så tacksam över att vi fick plats på den här förskolan, den förra har ju t.o.m. stängt.

Han går på “ute-dagis” och är ute i skogen 3 gånger i veckan. Tycker dock att han är känslig för förkylningar och liknande ändå, men det kanske visar sig senare att han blir bättre på att stå emot virus och bakterier eller att dom smittas mindre utomhus bara.

Aaron är en väldigt framåt kille, han förstår i princip allt man säger till honom. Det känns så i alla fall. Han är dock väldigt busig och struntar i vad man säger, haha. En riktig busunge!! Han kan klättra upp på allt, och han gör det också. Han är ganska envis också, och visar bestämt vad han vill och inte vill. Lite tråkig med maten just nu, men äter tydligen bra på förskolan i alla fall.

Han är sååå kärleksfull och mammig, pussas och kramas och sover gärna tätt med mig i sängen. Han somnar i sitt eget rum men jag får hämta honom på natten nästan jämt. Han dricker välling på kvällen och får lite ersättning kallt om han vaknar på natten, Borde vänja av men har inte orkar helt enkelt. Han gillar allt sött, haha. Ja, han får smaka och så är det med tredje barnet. Han vet exakt vad Ketchup, sylt och allt annat gott är och ger sig inte om han inte får det…

Han gillar allt med bilar och traktorer, vilket Colin inte alls var intresserad av på det sättet. Så roligt att det är såna skillnader ändå. Dock vill han alltid göra som storasyskonen gör och hänga med dom. De gångerna han får vara med så ser man på honom att det är det bästa han vet! <3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats