ATT FIRA | Liw Olausson

Liw Olausson

Annons

ATT FIRA

Jag fick några bilder av en vän som hon hittade i sin mobil från vårt bröllop. Åh det känns som igår, det var en så himla perfekt dag. Vi hade SÅ kul! Festen var precis som vi önskade och det hade vi gärna gjort om.

Faktum är att vi nu håller på att planera en fest, för vi båda fyller 35 i år. Vi hade flera olika idéer om vad vi skulle göra, men huvudgrejen var att vi ville festa med våra vänner. Vi började sväva ut ordentligt först, att vi skulle ha temafest, hyra ett slott med konferensanläggning, köra med stor sittning och kuvertpriser. Men, sen tog vi ner oss på jorden igen. Det kan vi göra när vi fyller 50 år 😉 Vi ska istället köra det simpelt, hyra en lokal i närheten och fokusera på att ha kul. Så vi valde 90-tals tema, hur simpelt var inte 90-talet?! Ska bli SÅ kul! Musiken, kläderna, maten och såklart limbo!

Spice girls, buffaloskor, magtröjor, Fila och Jenka associerar jag med 90-talet. Kom gärna med fler tips!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Så roligt! Jag fyller också 35 i år! Det jag tänker på i första hand när jag tänker 90-tal är Backstreet Boys, Adidasbyxor men knäppning på sidorna, mjukiströjor med Champion broderat över hela bröstet, Absolute Music-skivorna, “Therese Alshammar-armband”, pogs, nappar i plast som man hade som halsband och lövbiff med pulverbea 😉 Lite blandat men vi var ju både 6 och 15 år under det årtiondet 🙂

  2. Sandra Grankvist

    Åh älskar 90-talsfest! Jag hade det när kah fyllde 30, såå kul! Jag gjorde en quiz med intron från tv-serier på 90-talet det var uppskattat. Typ fresh prince, ricki lake, rederiet, melrose place! Så himla kul! Hoppas ni får en toppenfest!

Annons
stats