Liw Olausson

BÄSTA BRUN UTAN SOLEN

Innehåller adlink

 

Åh, satte mig precis. Superlång nattning av alla 3 kids. Fattar inte vad som gick fel men alla verkade ha vaknat på fel sida idag och alla hade svårt att somna. Får väl hoppas på en lugn natt istället. Behöver verkligen min egentid på kvällen när dem sover, för att ladda om. Blir på så dåligt humör annars.

 

Brukar ofta få frågan om vilken brun utan sol jag använder och det är samma som några år tillbaka. Har provat flera olika men det behöver inte alls vara den dyraste eller med exklusivast märke. Tvärtom. Just nu på kampanj HÄR. .

Cocoa Brown, en mousse där man ser direkt var man har tagit. Jag gillar den för att man får direkt resultat samt att man ser var man har tagit. Ingen överraskning på morgonen. Jag tar den på kvällen och sover med den, 1-2 ggr i veckan använder jag den. Över hela kroppen. Rättar till med våtservett där jag fått för mycket innan det torkar.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats