Liw Olausson

BUGABOO FOX + KÖPGUIDE HOLLAND

 

Ja, äntligen har vagnen kommit som vi beställde direkt från Holland. Närmare bestämt från BabyMax, varför det tog lite tid beror på Bugaboo faktiskt som har ett högt tryck på just den här vagnen. Bugaboo Fox alltså, deras senaste modell.

Vi har kört både Bugaboo Cameleon och Bugaboo Donkey tidigare, så vi känner igen många av funktionerna och hur vagnen fungerar. Känner dock att den här vagnen känns ännu mer genomarbetad, det tog lite längre tid att montera den men den känns om möjligt ännu stabilare är tidigare modeller, även om mitt första intryck på bild av den var att den såg skranglig och liten ut. Vi testade den i butik och blev glatt överraskade över hur lättkörd och hur stor den faktiskt är i både sittdel och liggdel.

 

Man kan välja färger fritt på chassi, tyg på liggdel, sufflett, sittdelsklädsel, handtag och navkapslar. Man kan alltså skapa sin egen unika design. Vi valde dock “all black”, dvs allt i svart. Piffar hellre med skötväska, dyna och regnskydd…

 

 

Det som jag upplever som nytt och förbättrat är bl.a. suffletten som är i lite med elastiskt tyg nu, det är dessutom allt tyg på deras modell “Fox” tillverkat av gamla pet-flaskor. Den är som den varit på deras senaste vagnar, förlängningsbar, men nu ännu längre tycker. I alla fall jämfört med Donkeyn som vi hade.

 

 

Ett annat plus är att man nu får med handtagsskydd i valfri färg, tidigare har vi köpt av personer som gjort dessa sålt. Ser mycket snyggare ut!

 

 

Bygeln är svängbar, har den nog varit på senare Donkeys, dock inte på den vi hade så det uppskattar vi =)

 

 

Varukorgen är stor och rejäl, rymmer 38 liter.

 

 

Vi köpte till en mugghållare, det enda tillbehöret vi beställde faktiskt. Den har såklart en medföljande hållare men det finns flera fasta fästen på chassit redan för tillbehör som mugghållare och parasoll t.ex.

 

 

Var ju tvungen att hänga på skötväskan från Bagasi och e hur det ser ut, suuupersnyggt enligt mig 😉

 

 

Köpa vagn från Holland

 

– Leta upp en sida, det finns några större och efter lite mailande så valde vi att köpa från BabyMax

– När ni mailar så går det bra att göra det på engelska, man kan även ändra sidans språk till till engelska

– Be om pris på det ni önskar köpa, man brukar få svar inom ett dygn, ju mer ni köper desto bättre pris upplever jag, allt är förhandingsbart

– Ni betalar efter ni har lagt en order och sen levereras vagnen, det kan ta tid ibland så det gäller att vara ute i god tid innan förlossningen. Men helt klart värt det då man kan spara flera tusen på att köpa från Holland

– Alla garantier är det samma som om du hade köpt i Sverige, när vi köpte Donkeyn så reklamerade vi chassit två gånger och det gör man via Bugaboo så det spelar ingen roll i vilket land du har köpt vagnen

– Frakten är fri och gick via UPS

 

Har ni andra frågor så är det bara att kommentera inlägget 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Om man monterar spännet i huvudändan av liggdelen på andra sidan ramen så får man tyget hel utspänd även i huvudändan och en snygg vagn blir ännu snyggare.

 2. Jaqi

  Hej,
  Jättefin vagn och väska! Jag är också inne på samma vagn från babymax, men är lite nojig över att handla från ett annat land, Hur går betalningen till m.m? Du skrev något om reklamation, hur gick processen till? Har du haft några problem med att reklamera? Skulle uppskatta svar via mail. Tack på förhand!

  1. Sara Jonasson

   Hej! Ville bara flika in att när vi köpte så fick vi problem med ett av framhjulen. Då kontaktade vi Bugaboo, men de sa att vi behövde gå via BabyMax för att det är som som har hand om ansvaret att bedöma om det är en reklamation eller inte 🙁 tydligen vill de att man köper från Sverige nu för att det ska bli smidigare att få vagnar lagade. De sa att de enbart säljer via dom som har butik så man alltid kan få vagnen lagad. Lite trist, men för syskon nr.3 köper vi från en butik i Sverige för det skulle ta 45 dagar innan vi kunde få tillbaka vagnen från Holland :O betalningen gick annars ok när vi köpte först (feb 2019). Tack för en fin recension! Vi blev hjälpta av den inför vårt vagnval!

 3. Nathalie

  Hej,
  Denna vagn är så fin 🙂 hur lång tid exakt tog det? Och hur mycket billigare blev det för er del?
  Mvh
  Nathalie

stats