Liw Olausson

BYRÅN!

Innehåller affiliatelänk

 

Godmorgon!

 

Regnet öser ner, som det gjort i flera dagar nu. Vår gräsmatta är helt sumpig och jag hoppas på att solen kommer fram snart och att våren får en kickstart! Det blir mycket fix här hemma när vädret är såhär, när man inte drar till Gekås alltså 😉

Jag älskar den här byrån i Elise´s rum, den är så himla fin och ser mycket dyrare ut än vad den är. Kan tänka mig att ha den i hallen eller liknande i nya huset. Ni hittar den HÄR på Lek,mer. Även den lilla stolen och klädhängaren kommer från samma märke.

En rund spegel ovanför, visst hade det varit fint? Tänker varje dag på flytten och inredningen, en enda röra i huvudet haha. Finns så mycket jag vill göra, men det kommer nog ta tid. Flytta med tre barn, det har vi aldrig gjort. Sist vi flyttade var 5 år sedan, och det var precis innan Elise föddes.

Vi har sååå mycket grejer och jag rensar och säljer ändå kontinuerligt, men ändå är det överfullt. Just nu har jag samlat en rejäl hög, och ska ställa mig på loppis nu i April och förhoppningsvis bli av med en himla massa grejer. Så skönt när man blir av med grejer även om det ibland är jobbigt, haha. Men har ändå blivit bra på det där, att inte spara på en massa grejer som man aldrig kommer att använda.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin Thor

    Men hoho, ja ville gå på loppis först i din garderob? Kan ta med mig en grind sin byteshandel? 😂

stats