Liw Olausson

FINFINA SÖNDAGS-RABATTER

Innehåller affiliatelänk

 

Hoodie / Leggings / Korg / Voluspa / Serum / Taklampa

 

Ellos har en massa kampanjer på gång och jag tänkte unna mig ett par nya Adidas byxor då mina andra gått sönder. Ellos har ju så himla mycket i sitt sortiment så jag brukar faktiskt kolla i min mapp i mobilen där jag fotar produkter som jag vill köpa, om det finns i deras sortiment. Som serumet som jag vill prova, perfekt när det är en bra rabatt!

 

Vissa produkter är i kampanjer men koden: 395705 ger ännu bättre rabatter.

 

 

Ett annat tips är att Jotex idag har 30% på alla gardiner och belysning! Tjocka sammetsgardiner är ju poppis nu och ett bra tips att investera i med en bra rabatt! 🙂

 

Kod: 191230

 

Shoppa HÄR.

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats