Liw Olausson

God jul “Fina lyan”

Sony A6000 Systemkamera + 16-50mm PZ-objektiv (svart)

Sitter med bokslutet och det ser riktig bra ut för “Fina Lyan” i år, det är ju allt tack vare er. Att ni går in här dagligen och besöker mig, vilket ger mig välbetalda samarbeten. Jag tänkte att bloggen skulle få en julklapp och jag har funderat på ett nytt objektiv men det jag tittat på kostar över 20 tusen, känner dock att jag behöver något nytt inom foto får att få upp intresset igen. Funderar därför på att köpa en mindre systerkamera, som är lättare och roligare att ta med sig i väskan, inte lika klumpig men ändå ger bra bilder som jag kan nöja mig med. Har tittat på en Sony A-6000, har ni tips på andra likvärdiga kanske?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats