I NUET | Liw Olausson

Liw Olausson

Annons

I NUET

Vad roligt att ni gillar när jag öppnar upp mig mer för er. Även om jag gillar det ytliga och dela med mig av sånt så speglar ju bloggen vem jag är och hur mitt liv är. Så helt ärligt, jag har varit väldigt ytlig förut och jagat det perfekta. Hela tiden tänkt på vad vi ska göra nu, vad vi ska köpa, hur vi ska göra om för att det ska bli perfekt och vi ska vara lyckliga.

 

Efter de senaste månaderna, ja ni vet ju, ska inte tjata. Så har jag sakta ändrat inställning till livet. Jag hoppas att livet blir långt, men allt kan hända. Varför jaga något som inte finns? Jag tror inte att jag är ensam om att tänka och bete sig så. Att stressa fram i livet och hela tiden tänka flera steg framåt.

 

Jag vill minnas mitt liv, jag vill minnas vad jag gjorde, inte vad jag ville göra.

 

Jag försöker vara mer i nuet, det är svårt att ändra ett beteende men jag vill och det går då också lättare. Det betyder inte att jag inte gör mindre, tvärtom. Jag mår bra av att vara i farten, men jag vill ta vara på tiden när jag gör det på annat sätt. Låter det flummigt?

T ex, när vi är på Maxi, om något barn är med. Jag vill inte stressa efter en inköpslista och hinna hem i tid för nästa sak, jag vill kunna vara i nuet även på Maxi (haha) prata med mina barn, lyssna, göra spontana saker och inte säga nej till allt av slentrian.

 

Tumma på rutinerna lite.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mickan

    Helt sund inställning tycker jag. Jag vill också vara närvarande även på Maxi, livet är ju där och då och samspelet med barnen pågår ju hela tiden. Älskar att komma ut från en storhandling och alla är glada och nöjda! 🙂 Hur barnen är och agerar beror ju ofta på hur jag är och hur jag agerar. Stort ansvar att axla, ibland orkar man och ibland inte… 🙂 Tack för att du delar med dig. Trevlig helg ❤️

Annons
stats