KÖPA VAGN FRÅN HOLLAND | Liw Olausson

Liw Olausson

Annons

KÖPA VAGN FRÅN HOLLAND

 

Då har vi äntligen köpt en vagn till bebisen!

 

N vet ju att jag tittade på lika olika modeller och vi har varit runt och testat och jämfört. Dem vi tittade på jämförde vi med Bugaboo Buffalo, en vagn vi inte haft tidigare men eftersom vi har haft dem andra modellerna (Cameleon och Donkey) så visste vi vad ville ha men det vore kul med något annat märke.

 

För ett litet tag sedan släppte Bugaboo en ny modell, Fox heter den. Vid första anblicken på den så var jag inte särskilt imponerad. Jag tyckte att den sån ranglig ut och mindre i sittdelen, inte större skillnad från dem andra modellerna heller. Men när vi provkörde både Buffalo och Fox i butik, så var vi helt sålda. Mycket mer lättstyrd än Buffalon och mer lik Donkeyn i det, men ännu bättre. Inte alls ranglig och sittdelen jämförde vi med Buffalo och den var inte allt mindre. Ja, så det fick helt enkelt bli en Fox!

 

Dessa vagnar (eller andra vagnar) är inte precis billiga, men vi har tidigare beställt Bugaboo-vagnar från Holland så det var bara att sätta sig ner och maila ut förfrågningar. Den här gången föll valet på BabyMax i Holland, jag fick ett bra bemötande på mailen där jag pratat med “Herman” , dem var snabba på att svara och väldigt tillmötesgående. På det här sättet så sparar man ett par tusenlappar. Jag ser dessa vagnar lite som en investering. Dem har högt andra hands värde och det var också avgörande när vi valde, jag tror att Buffalo´ns värde sjunker nu eftersom den ska utgå och Fox´en ersätter den. Har ni en Buffalo som ni tänker sälja, gr det snarast.. det är mitt tips!

När vi köpte Donkey´n från Holland så skötte jag den väldigt bra, så när vi sålde den så sålde jag den för 500 kr mindre än vad vi köpte den för. Inte illa!

 

Just Fox har jättemånga valmöjligheter mellan färger på olika delar av vagnen, även handtaget i läder kan man välja i en annan färg. Vi valde dock hela i svart, även navkapslarna som ni ser på de två översta bilderna. tror att det kommer att bli skitsnyggt! Piffar med en snygg skötväska och åkpåse istället.

 

Leveransen beräknas till 4 veckor, inga problem då jag bara är i vecka 23 nu. Har ni frågor om att köpa vagn från Holland så är det bara att ställa dem så ska jag svara så gott jag kan 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej, jag läste detta inlägg att du beställde din barnvagn från babymax. Jag har i också beställt en bugaboo fox från dom men jag får den inte. Utan hela tiden flyttar dom fram leveranstiden två veckor. Så just nu är vagnen 6v sen sammanlagt 10v.
  Undra bara om dom hade samma problem när du beställde.

  1. finalyan

   Hej! Vad tråkigt! Tror det beror på Bugaboo och inte babymax dock, dem beställer ju direkt från fabriken. Min var också försenad men inte så mycket, be om kompensation!

 2. Linnea

  Hej!
  Funderar på att köpa en fox från Holland och tänkte höra om du kan maila mig lite tips som du tog med? Sen tänkte jag på babyskyddet på sista bilden, ingår det? Har inte sett det på någon av bilderna men är väldigt intresserad av ett sådant 🙂 Tack på förhand!

  1. finalyan

   Hej!

   Maila mig istället specifika frågor så ska jag svara så gott jag kan. Jag har berättat lite mer om hur köpet gick till när vagnen kom. Sök i bloggen på bugaboo eller holland 🙂 Babyskydd ingår inte men man får bra pris på ett när man köper det till 🙂

 3. Johanna

  Hur går det för din vagn?
  Jag besyällde en donkey för flera veckor sen men fortfarande inte sett röken utav en vagn.
  Mailar men får bara som svar ett det blivit försenat en vecka.
  Vet inte hur länge till jag vill vänta….
  är iof bara i vecka 26 men känns tråkigt att ligga ute med 10.000kr

   1. Therese

    Hej! Har också beställt och fick mail i fredags att den nu var redo att skickas, så så fort de fått in betalningen skulle den sändas så betalade i fredags. I måndags (7/5) fick jag mail att den inte kommit med i leveransen då det är slut i storlaget hos Bugaboo och att den därför beräknas komma…. i slutet av juni!!! Jag är i v.36 och förbannad. Skickat två väldigt arga mail att jag vill ha mina pengar tillbaka men inget svar nu på två dagar. Börjar nästan bli lite orolig. Hör gärna från er hur allt går vidare. Jag har beställt från babyplus så inte från samma ställe, men de hävdar att det är centrallagret som har slut.

    1. finalyan

     Aha, vad tråkigt. Jag betalade min direkt vid beställning och även Foxen är slut hos Bugaboo nu, men eftersom jag har betalat så ska den komma nu (lite försenad) men be om ersättning. Jag har ju inte köpt från babyplus så kan inte svara för dem… men jag får svar samma dag som jag mailar med babymax 🙂

     1. Therese

      Hur går det för dig? Har du fått din vagn? Har mailat lite fram och tillbaka och fick svar idag att vagnen nu kommer skickas 6.juni från Bugaboo. Några veckor tidigare än de först sa iaf men fortfarande lång tid 🙁

     2. finalyan

      Hej! Nej inte än. Men jag är inte orolig, den kommer. Men det är ju bra! Nu är det ju olika företag vi handlat från, men jag tycker att du borde begära ersättning för detta, det hade jag gjort.

      Kram Liw

  1. evin

   Hej är vagnen exakt likadan som den bugaboo som finns hemma i Sverige? Menar är den anpassad till landet den kommer till??

   maila gärna om detta=)

 4. Evelina

  Hej! Vi ska köpa en donkey, vad köpte ni den för när ni beställde från Holland? Hur är det med frakt? 😊

 5. Lina

  Du Liw, det här landet “Holland”, var ligger det? ;P Du skulle sagt till, familjen kommer i april och kunde tagit med en vagn 🙂
  Vi köpte en begagnad Britax Smile, är nöjd!

 6. Josefin

  Ska också köpa en bugaboo fox från Holland 😊 vad fick ni betala för den? Jag har bara kollat babyplus.nl men vill ju köpa den så billigt som möjligt 🙈

Annons
stats