Liw Olausson

MINA MÅSTEN I BADRUMMET

Innehåller adlinks

IMG_1612

 

Äntligen känns det som om mitt penicillin verkar göra nytta, jag är lite piggare nu och vill gärna komma iväg imorgon. Det är en väldigt intressant kurs imorgon som jag inte vill missa om munhålecancer, så många patienter jag träffar så vill jag vara uppdaterad om det senaste på det området. Men när jag tittar på mig i spegeln så ser jag mer än sliten ut efter dessa dagar, så jag har plockat fram mina absoluta måsten och favoriter inne i badrummet för att kunna känna mig som människa igen…

IMG_1613

 

Vissa produkter jag har fastna för via pr-utskick och andra har jag helt enkelt testat mig fram till.

IMG_1614

 

Brun utan sol är verkligen det bästa för att jag ska se piggare ut. Jag är ju väldigt ljus i min hy och solar inte, brun utan som gör så mycket för mitt ansikte. Visst kan man se lite fläckig ut ibland men hellre det än blek. Min favorit när det kommer till kroppen är Cocoa Brown och till ansiktet (den är egentligen inte till ansikte) den här från Loreal.

IMG_1615

 

Efter dusch så blir jag väldigt torr om kroppen, speciellt benen men nu när jag är gravid så törstar hela kroppen efter fukt. En nyfunnen favorit är den här från Biotherm, riktigt skön att smörja med och ger en svag doft av citron.

Rengöring av ansikte kommer jag till, men den här dagliga peelingen från Dermalogica har blivit en favorit. Den är lagom till min hy, inte för mycket och funkar som ni hör på namnet, dagligen.

IMG_1616

 

Dessa produkter från apolosophy kom i ett pr-utskick och det här rengöringsskummet är sååå bra, rekommenderas verkligen.  Verkligen prisvärd dessutom! Även nattcremen  är att rekommendera.  På dagen kör jag istället Clinique.

IMG_1617

 

Sist men inte minst så måste jag färga mina vita ögonbryn oftare än vad jag orkar… Coloran är det självklara valt där. Jag använder faktiskt svart färg, brun och den för blonda får mina ögonbryn att skifta i gula och röda toner. Jag måste använda kalla färger för att få den känslan jag vill ha 🙂

Allra sist… en highligher från ett utskick i Glossybox, älskar den här! Har tyvärr inte hittat den någonstans att köpa och ni ser ju att den snart är slut, så vet ni var jag kan köpa den så hojta gärna! <3

Det var mina favoriter och måsten i badrumsskåpet, sånt som får mig att se ut som människa igen 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats