Liw Olausson

NÄR ALLT GÅR FEL

 

Ja, IKEA som sagt. Var ju så inredningssugen så tänkte slå flera flugor i en smäll. Rasta barnen i leklandet på IKEA, lite egentid och dessutom kolla lite möbler. Barnen var taggade och eftersom vi hade städ hemma så tänkte jag att vi kunde hänga här ett tag och äta mat också. Sjukt bra plan.

Leklandet var stängt.

Alltså, besvikelsen hos alla… haha.  Mutade med köttbullar och kolla på leksaker så det gick ändå. Fick slänga in lite muta om glass eller runda förbi godisaffären på vägen hem eftersom dem var så duktiga i varuhuset. Dem valde såklart godiset… dödade lite tid med att köra förbi huset och sen till godisaffären.

Affären är stängd.

Alltså… haha. Fick ändå in dom på plantagen med muta om glass på valfritt ställe istället, vilket fungerade…  till slut fick vi glass. SÅ värda! Åt långsamt och väntade ut minutrarna till 16.00 då städ ska vara klart. Såklart kan vi vara hemma men fördrar att komma när dem är klara. Loggade in i appen och såg att det var ändrad tid idag… till 17! Åhh.. alltså. Fick bli en promenad i en timme och såklart gick vi till godisaffären, sämre godisbutik men ändå… höll humöret upp på dom.

Klockan 17 kom vi äntligen hem till rent hus. Slog oss ner i soffan och sen ringer Marcus…. undrar om vi är på väg till fotbollen?!

Haha, alltså… ja, ni förstår. Vissa dagar är bättre än andra 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats