Liw Olausson

PANIKEN!

 

Den här boken “Pekboken för lite finare barn”, har vi haft sedan Colin var liten. Nu har Aaron den och tittar i, det roligare är att Colin som nu har knäckt läskoden, nu läser i boken för Aaron. Så himla fint! ♥ Tycker den här boken är så rolig, men barnen förstår ju inte det roliga vi ser i den 😉 Fint dop-tips tycker jag!

 

 

Aaron brukar sitta här i sängen när jag fixar med tvätten eller något annat här uppe, vilket han gjorde igår när jag tog dessa fotona. Sekunderna efter jag lagt ner kameran och vänder mig mot honom igen så står han upp i sängen och lutar sig över kanten… alltså, paniken! Var verkligen inte beredd på den. De senaste dagarna har han blivit “vilda babyn” här hemma. Rena vilda västern kommer det att bli känner jag på mig.

 

 

Så det var alltså hög tid att sänka sängen… tyvärr. Inte utan att jag kände lite sorg över det, min lilla bebis börjar bli så stor. Det går så himla fort. Nu ser man det t.o.m. på sängen. Med de andra barnen var det roliga milstolpar och det var kul att dem blev stora och det var spännande. Så känner jag inte nu 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats