POWDER BROWS - LÄKTA | Liw Olausson

Liw Olausson

Annons

POWDER BROWS – LÄKTA

 

Nu har mina ögonbryn nästan läkt helt och hållet, kliar lite men inga ruvor kvar.

 

Och jag är SÅ nöjd! Alltså, varför har jag tvekat så länge egentligen? Så himla skönt att komma ut ur duschen med ögonbryn, känner knappt att jag behöver sminka mig på samma sätt längre direkt på morgonen. Jag ska tillbaka om några veckor igen och fylla på lite mer, kanske lite mörkare färg? Vande mig med den mörkar färgen så tyckte att detta blev lite ljust? Vad tycker ni?

 

Den här behandlingen kostar egentligen ca 4000 kr men hon har erbjudande just nu för 2500 kr, så passa på om du bor i närheten 😉 Mina heter Powder brows, men det finns olika sorter, kika in på hennes Instagram. @Popis_beauty

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Tycker du ska behålla den färgen du har nu. Risken är att Det blir för markant med mörkare färg när du är så ljus. Detta klär dig så bra.

 2. Anna

  Så himla bra det blev! 👍🏻😍 Du är jättefin i nyansen du har nu, men jag gillade det mörka med. Jag är också sugen på att göra mina, men har inte kollat runt ordentligt här i min stad än 🙈 Kram Anna

 3. Frida

  Åh de blev verkligen supersnygga!! Jag har gjort 3D bryn i Göteborg där jag bor. (Phibrows microblading). Jag betalade 5000 kr. Det är typ det bästa jag gjort (“ytlighetsmässigt:)”. Ansiktet får sån himla fin inramning när man har snygga välformade ögonbryn. Nu var det 1 år sedan jag gjorde mina och det har skavts bort lite lite på mina. Jag fyller i mina bryn lite snabbt på morgonen men eftersom man har “mallen” klar så att säga så går det på nolltid! Det är ju så olika det där hur färgen fäster på huden. Den tjejen jag gjorde mina hos sa att det kan hålla allt mellan 6 mån – typ 2-3 år.
  Riktigt snyggt Liw!

Annons
stats