Liw Olausson

Prova glasögon online

 

Som ni kanske vet så har jag glasögon när jag arbetar, förut hade jag det mest för skyddet jag får, men genom årens lopp så har styrkan ökats och nu på senaste undersökningen så visade det sig att har borde använda glasögon hela dagen. Egentligen. Jag har lite svårt för det, jag tycker att dem är i vägen när jag inte arbetar. Känns fel att ha dem på sig utanför jobb på något sätt. Men jag övar. Dock vill jag gärna ha andra glasögon än de jag har på arbetet när jag är hemma och utanför jobbet. Glasögon är dock oftast en dyrare historia men nu när jag i det här samarbetet fick upp ögonen (hehe) för Mister Spex och deras priser som är bra mycket bättre än i butik, så kan jag tänka mig att ha ett par bågar som jag använder hemma och till vardags.

Man kan ju välja att beställa hem några par och prova hemma, men innan man gör det så har dom faktiskt en väldigt smart funktion på sin hemsida. Man kan ladda upp en bild på sig själv och i ett virtuellt provrum prova olika bågar och få en “hum” om hur man passar i bågen, sen kan man ju beställa hem för att prova de bågar som passade bäst. Helt klart värt för att spara alla de hundralapparna. Oftast har man ju ett recept på glasen, annars finns det samarbetspartner som gör synundersökningar. Funderar också på linser, men jag har lite svårt för det där med att peta i ögonen. Men eftersom jag även har svårt för bågar så kanske jag ska ta mig en funderar på linser. Man kan även beställa linser från Mister Spex, såklart till ett mycket bättre pris.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats