SMART HALKLAPP! | Liw Olausson

Liw Olausson

Annons

SMART HALKLAPP!

Samarbete med Herobility

 

Aaron är ju över 10 månader och vägde in på BVC idag på 10,7 kilo och 77 cm .Han äter bra tycker jag och har stort intresse för att äta själv, men jag tycker att det är svårt att ge hela måltiden i plockmat till honom. Han övar fortfarande och då får han lite mindre mat när vi äter vår mat. Han får barnmat innan matad alltså 😉

Det blir sååå kladdigt och mat överallt. När dem andra var små så hade vi ju Carex vår hund, nu när vi inte har honom så märker vi skillnaden, haha. Vi har dock fått hem en hiimla smart pryl för dessa stunder som räddar golvet och lite stress från oss vuxna.

Den kommer från Herobility, som jag träffade på Barnmässan i Malmö och fastande direkt för den här smarta prylen!

Det är alltså en haklapp som för det första har ett himla bra spänne i nacken med kardborre som är stort, och inte går att dra av i första taget. Vidare har den en stor ficka som öppnar sig perfekt för mat som ramlar ner, i haklappen istället för på golvet. Den som missar fickan hamnar istället på haklappen som i sin tur sitter ihop med underlägget med magneter. Och det funkar verkligen! Först drog han lite i den men sen har han inte brytt sig.

 

Underlägget sugs fast i bordet och tallriken trycker man fast med ett tryck bara, så att hälla ut mat finns inte på kartan. Vi kan nu äta vår mat i lugn och ro och Aaron kan öva fritt utan att allt trillar ner på golvet. Han gillar såklart att göra precis som oss och blir därför nöjd över att få äta själv 🙂 Kommer nog att ha mycket nytta av den framöver ju mer han äter själv.

 

Om ni vill köpa något från deras sortiment så ger koden:

OLAUSSON15 15% rabatt på hela köpet!

 

HÄR hittar ni setet som vi har.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats