Liw Olausson

SNART KOMMER DEN!

 

På torsdag kommer äntligen vagnen med UPS hela vägen från Holland! Woho! Inte för att jag behöver den än, men just vagnen är ju en sån pryl som är så himla kula att köpa när man ska få en bebis. Man använder ju vagnen väldigt mycket, iallafall jag. Just att köra barnvagn är en speciell känsla, man glömmer aldrig första turen med bebisen i vagnen.

Här bloggade jag om premiärturen med Elise, inlägget med Colin hittar jag inte 🙁 men vet att jag skrev om det också…

 

Parasoll och regnskydd kommer från Elodie Details

Skötväska från Bagasi

Mugghållare från Bugaboo precis som vagnen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats