Liw Olausson

SOM EN NY VAGN

 

Jag är så nöjd med att ha två av både åkpåse och skötväska. Det är två detaljer man kan byta ut på vagnen för att ändra utseende snabbt. Just nu kör jag med Bagasi-skötväskan, den brukar jag ha “på stan” och den andra större när det ska tränas eller om jag ska ha med mig mycket grejer.

 

Den här skötväskan är en riktig lyx-väska i läder, så himla snygg och känns väldigt tidlös. Finns HÄR.

 

 

Och som jag visade i fredags så kör vi på Voksi-påsen nu. Lite mer diskret med sin olivgröna färg, öppnas i mitten istället för på sidan och dessutom är den förlängningsbar. Så kul att variera som sagt. Blir en helt ny vagn, och ni vet ju vid det här laget… jag älskar vagnar! 😉 Påsen hittar ni HÄR.

 

Jag är fortfarande väldigt nöjd med vagnen, får många mail om att köpa vagn från Holland. Ni hittar inlägget om det HÄR. Många smarta funktioner som har uppdaterats sedan den första modellen. Det här är ju den 3:e Bugaboo-vagnen som jag kör. Sammanlagt vet jag inte hur många vagnar vi har haft, säkert 20! Just nu har vi 3 st 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats