Liw Olausson

VÅRA RUTINER

 

Fick frågan om jag kunde berätta om våra rutiner, för det skulle vara kul att veta 😉

Absolut!
Dock har vi inga rutiner än men vi har planer på rutiner haha.

Vi har två olika veckor, den här veckan lämnar jag för jag jobbar 9-17:30 Marcus hämtar alltså.

Vi börjar dagen kvällen innan med att ta fram kläder till alla kidsen, ibland lägger jag fram till mig själv också. Klockan ringer 6:30 och då går Jah ner själv om Aaron fortfarande sover, och gör mig i ordning. Det går ganska snabbt, sen tar jag fram frukost till alla och väcker barnen om dom inte redan är vakna. Aaron äter alltid gröt och för dom andra kan det variera. Just nu äter dom som hästar!

Jag brukar be dom klä på sig direkt när dom kommer ner, för det brukar bli lite segt så fort de satt sig vid bordet. Jag låter dom sitta kvar medans jag packar deras väskor och annat som ska med för dagen. Borstar tänder och går på toa med alla tre, sen kör vi mot skolan vid 7:50. Lämnar av dom en efter en och sen kör jag mot jobb 8:30 Det tar lite tid att lämna alla på olika ställen, men hoppas att det blir smidigare med tiden,.

Marcus hämtar alltså och vid 17_45 när jag kommer hem så brukar middagen i princip vara klar. Jag har lagt fram och förberett ibland med dukning och vad som ska lagas. Så han inte behöver tänka där runt “hell hour”, ni vet vet timmen mellan hemkomst och middag…. Sen blir det mys, pyjamas och tandborstning. Aaron nattar vi i hans säng med välling, de stora somnar själva i sina sängar efter lite mys och snack om dagen. Läggdags är lite olika, men strax efter 19 lägger vi Aaron och de stora runt 19:30-20:00

 

Vissa dagar är det fotboll och gymnastik, då är det lite mer pusslande, men försöker alltid förbereda middag för barnen så dom får i sig det innan träning. Fredagar slutar jag tidigare och hämtar alltid, då är det en tur via godisbutiken Elle liknande.

Planering är A och O.

Såhär är PLANEN! 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats