Liw Olausson

VINN XPLORA

 

Ni har väl inte missat tävlingen som pågår på min instagram? Den går ut på söndag! Ni kan vinna en egen klocka till dina barn från Xplora, ni vet den där jag som visade er. Tycker den är fantastisk, den har flera smarta funktioner och en bra övergång innan barnet får en mobiltelefon. Den här klockan kan man styra helt själv som förälder faktiskt, vi måste lägga in i appen på vår telefon vilka nummer som får ringa och kan ringas till via klockan. På det sättet kan dem ringa oss, farmor, farfar och mormor. Inget busringande till okända eller skickande av sms till kompisar som det kommer bli direkt när han dem får riktiga mobiltelefoner. Man blir nästan som en liten telefonväxel, synd att man inte kan fortsätta med det upp tonåren 😉 Hoppas att längtan efter en mobil skjuts fram lite längre med den här klockan i alla fall.

 

Missa alltså inte att tävla om en klocka på min Instagram, det är superenkelt att deltaga! HÄR kommer ni direkt till inlägget.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Kanontävling! Håller alla tummar och tår att jag vinner den till min son så han kan få den i 9 års present, han skulle nog älska att få lite frihet, men det är ju så läskigt att släppa dem själva när man bor i en storstad.

stats