Liw Olausson

MED VINGAR

Innehåller adlink


 

Så här glad är man när det vankas lunch!

Dock fick han en 8-månaders burk så det var inte lika kul sen, haha. Inget han var beredd på, mat med bitar. Ser ni vilken tjusig haklapp han har? Alltså dessa från Elode Details är dem bästa, har sagt det förut. De där vingarna är inte bara en fin detalj, dem stoppar lite kladd också, av någon anledning så hamnar det kladd på axlarna också och dessa hjälper lite mot det.

 

Ni hittar den HÄR.

 

Aaron är den som fått vara framför kameran idag, som ni kan se… min huvudvärk är såå jobbig. Tror att det är hormonellt relaterat faktiskt, var samma sak förra månaden. Har inte haft såhär tidigare, kan det bara komma så plötsligt? Blir helt  sänkt alltså.

 

Nä, nu ska jag äta ostbågar och titta på en massa serier med Marcus. Bara gotta mig 🙂

 
 
 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.