Liw Olausson

Ny säng

 
Gokväll på er!
 
Söndag och imorgon är det en ny vecka, jag känner mig bättre men inte helt hundra men hoppas att det ger med sig inatt. Blir så illameånde och trött av Kåvepenin, men det är några dagar kvar.
 
Idag har vi (Marcus) gjort klart mitt projekt i hallen, det blev verkligen SÅ bra, visar i veckan!
Har även idag sålt Aaron spjälsäng, ja… ni läste rätt. Älskade den sängen men för ett par dagar sedan så tyckte jag att han såg alldeles för stor ut för den och han verkade inte sova så bra i den, då han rör sig mycket i sömnen. Inatt trillade han dessuton ner från den. Ville ha den här svarta smidessängen från IKEA men den var slut i lager, hittade en på Marketplace för 300 kr (wow) och köpte en ny madrass på IKEA. Tyckte faktiskt att det var ett nödvändigt besök ändå, ja…. lite dinosaurier köpte Elise till honom och dom har han inte släppt på hela dagen. Så himla söta! 
 
Nu nu sover han i sin ”stor-säng”, dock var det lite svårt att somna ikväll med alla gosedjur och nya sängen. Men hoppas att han sover lite bättre i den här nu 🙂 
 
Tog bilderna snabbt idag, men funderar på en fluffig matta härinne, har gjort det länge men det har inte blivit av. Han har ju inte plats till så mycket mer här inne än sängen och sin garderob, men ska nog fixa en korg eller liknande till hans gosedjur och kankske några leksaker. Han går faktiskt in här ibland och leker när vi är här uppe, tror att han vill göra som sina syskon helt enklelt <3
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.