Liw Olausson

Bamboo Muslin Blanket

 
 
 
 
Någon är redan fäst vid den nya gosfilten ♥
Tvättade den direkt, och visst blev direkt mycket mjukare.
Tur att det är 2-pack, speciellt när man har två barn 😉 Han bryr sig inte om färgen hihi.
 
Ikväll är jag ensam med barn och hund, Marcus är med vänner. Det var första gången jag skulle ta hand om kvällsmat, pyjamas och nattning själv. Jag fegade ur och ringde hit min syster istället 😉
Jag hade säkert löst det, men att natta Colin om Elise är vaken är ju inte lätt.
Hur gör ni andra?
 
Beundrar er som fixar att ta hand om barnen ensamma vissa dagar, det är inte så lätt!
Inte med en som är bebis och en i trotsålder iallafall.
Man märker fort hur mycket den andra gör när den är borta.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  När Noel var bebis så sov han när jag nattade Nova och sen brukade han vakna efter någon halvtimme igen och då hade jag hunnit lägga Nova. Noel har varit väldigt snäll och nöjd så det har säkert underlättat en hel del..

 2. Marie

  Eftersom jag lever med en lokförare så är jag hemma ensam med dottern kvällar/helger lite nu och då. Nu är han dessutom borta på utbildning på annan ort alla veckodagar och är bara hemma över helgerna (kommer vara det fram till påsk).
  När nummer två kommer i maj lär det helt klart bli lite knixigare, men det får ju gå. Min tvååring är väldigt lättsam att natta, hon springer själv iväg till sängen och så sjunger vi bara några visor sen lämnar jag henne och hon somnar på ett kick…får hoppas hon fortsätter så, för då får jag väl bara ha med bebisen när jag nattar henne om inte bebisen själv sover eller är nöjd att ligga ensam en kort stund. Får se hur det blir, men klart det löser sig 😉

  1. Liw

   Colin nattade sig själv fram tills Elise kom och vi bytte till riktig säng. Nu är vi med honom tills han somnar.. Vilket kan ta allt från 5 min till 35 min 😜 hoppas att han återgår till att natta sig själv snart igen när 🙂

 3. Pauline

  Jag lägger alltid båda barnen själv 3 gånger i veckan och det är inga problem alls. Först lägger jag Noel som somnar direkt och sedan har jag tid för Nova. Eftersom hon inte sover middag längre så tar det ungefär 15 min med bokläsning =)