Liw Olausson

Påskpyssel med pärlor

 

Åh vilken söndag. Inte alls ”åh” som i vilken BRA dag. Nej, jag vaknade med värsta yrseln och mått dåligt hela dagen, så himla tråkigt och stressande då jag tog det lugnt igår och tog inte tag i en massa måsten för att verkligen repa mig. Så blir det tvärtom…

Aja, igår gjorde vi iallafall lite pyssel med pärlplattor som vi blivit inspirerade av KreativaKarin. Satte dom i krukan utanför dörren, så uppiggade fint- Köpte lite nya färger också så vi kan fortsätta och göra pyssel till påsk!

 

Elise har en så söt och fin tröja på sig från Zara, har verkligen fastnat för Zaras kläder ordentligt nu, hon var dock inte lika glad får den själv men efter lite övertalning så var godkänt. Tydligen för lång 😉 Så mycket med dessa magtröjor nu… Bor väldigt mycket envishet i den här kroppen, mycket som ska ut också 😉

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.