Liw Olausson

Röda byxor

 

Påsklov!

För kidsen 😉 Jag jobbar. Prognosen visar 15-16 grader under veckan, det är verkligen välkommet. Det har varit liiiite kyligt de senaste dagarna men jag vägrar vinterskor igen. Har ett par nya leggings i favoritmodellen, ni vet de där med lite mjukt på insidan som sitter helt perfekt. Har i i rödaktig ton och gråa nu också, när jag ändå skaffade nya svarta . Älskar dom! Känns inte som leggings, utan mer som byxor. Finns hos Morlins! Nu på rea!

Kidsen har som sagt lite ledigt och ska hänga med farmor och farfar och mormor dessa dagar. Så tacksam. Vi får lite egentid efter jobb och jag tänkte pyssla lite påskägg i lugn och ro, har stora planer i huvudet men har inte riktigt det ”flowet” som jag brukar ha, när det kommer till sånt. Hoppas jag hittar det när vårsolen kikar fram igen. Energin alltså 😉 Vet inte om det är allergi eller lite seghet från vaccintet som hänger kvar. Det var ju lite av en ”pärs” tiden efter, mestadels oroligheterna kring det. Men nu känns det bra och det är ju igång igen nu.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.