Liw Olausson

Ny loungesoffa

 

Gokväll!

 

Har ni haft en bra måndag? Vi hade bara två barn idag då lämnade Elise hos mormor för lite egentid. Vi tog en tur på stan med killarna och lunchade, kikade i butiker och tog det lugnt. Fick sen för oss att kika på lite utemöbler och hittade en outlet vi inte visste fanns. Trademax lager har en outlet men den kallades HFN outlet, hittade direkt en soffa som skulle passa hos oss, så vi slog till direkt.  Vi har letat efter en loungeaktig möbel men jag fattade såklart för den soffan som a l l a ska ha från IKEA; och som är slut… vill inte heller lägga för mycket pengar på något då vi inte vet hur länge vi bor här och om det passar i det nya. Men outletpriser kan man inte klaga på…. Är dock ute efter ett bort, det där är ju liiiite litet. Har såklart fastnat för ett på IKEA som inte är i lager och inte verkar komma i sommar heller… så jag letar på marketplace för fullt nu. Vill ha et lågt i metall, gärna beige. Har ni några tips?

Ser ni så stora mina Dahlior är nu ? Ställde alla på parasollfoten som också är gigatisk, blev maffigt att samla dom så.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.